dijous, 2 de març del 2023

Casa de la Paraula a Sta.Coloma Farners, recordem en Pep

"Contrapunts, Dones tocades per la lluna", aquest és el títol de l'exposició de la Carme Planella i la M. Dolors Noguer, i aquest és el motiu que ens ha portat per segona vegada a fer una trobada a la Casa de la Paraula de Sta. Coloma de Farners.

Fred d'hivern amb un càlid ambient.
"Calidesa prolongada, d'un voler ser i d'un voler fer. Contrapunts en mode de polifonia policromàtica, polièdrica, polivalent i polifacètica " ( com diu en Jaume Geli, en el pròleg del catáleg) de grans d'artistes, coca de ratafia de vernissatge, i clar, com sempre una magnífica trobada d' urbansketchers.

Avui la casualitat ha fet que mentre dibuixéssim ens hem assabentat d'una trista notícia, en Pep Serola "MacJepi" ens ha deixat i fa uns anys, ell també va exposar en aquest mateix Lloc.
"Pep, ja feia uns quants mesos, potser anys, que vares deixar de dibuixar amb nosaltres, avui ens has sorprès una vegada més, i hem quedat inevitablement sobtats, i tristos, guardarem el millor record d'un trosset d'un temps passat, que vàrem dibuixar i riure plegats".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada