diumenge, 26 de maig del 2019

Fira del Hobby i ventada a Colomers

El dia ha començat amb la visita d'un ànec molt simpàtic, que ens ha acompanyat mentre esperàvem a la Rossy.

Quan hem arribat estava núvol però l'Empordà ens obsequiava amb la seva característica Tramuntana, que ràpidament ha deixat un cel clar. Segons anàvem arribant els sketchers, en Jordi Escudero ens anava oferint les polseres per esmorzar una bona botifarra amb pa amb tomàquet, i ens han repartit les fulles per dibuixar.

Hem conegut a l'Eliana Mañas i la Niurka que han vingut des de Barcelona i que junt amb en Carles Domènech regidor de cultura, són els qui varen tenir la idea de la trobada i junt amb tots nosaltres (uskgirona) s`ha pogut organitzar i fer-la a Colomers.

Cap a les 11 h, el Sr. Alcalde de Colomers, en Josep Manel López, ens ha fet, molt amablement, una estupenda visita guiada pels carrers empinats, les cases amb molta història i l'església de Santa Maria, però, com que volíem dibuixar força, ens hem anat dispersant per arreu, com és costum .
 


Avui com que érem pocs, al final una dotzena d'sketchers, hem tingut sort i ens ha tocat premi!!

Amb tant de vent no hem pogut penjar els dibuixos per fer la foto, com estava previst, però l'Eliana ha quedat encarregada per fer les fotos dels dibuixos pel report.

Com sempre que ens trobem ho hem passat molt bé!!.
Sabem que és una sort gaudir d'aquest hobby que tots compartim!!!!

report: Juma Delgado
fotos: Àngels-Rossy - Juma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada