diumenge, 19 de maig del 2019

Dia Internacional dels Museus, dibuixem al Museu d'Art de Girona

Cada 18 de maig  des de l 'any 1977, a tot el món se celebra el dia Internacional del Museus. Un dia de l'any on els museus són els veritables protagonistes, obrin les seves portes i oferint una atractiva oferta d'activitats per sensibilitzar-nos a nosaltres, els seus visitants.
A Catalunya hi ha 114,museus registrats, amb 118 extensions i 394 col.leccions obertes al públic, de temàtica molt diversa.


Avui, els sketchers hem estat convidats per la Marta Grassot, responsable d'activitats del Museu, i hem tingut el privilegi de gaudir d'una magnífica visita guiada feta per la Carme Clusellas, directora del Museu d'Art de Girona, que junt amb l'Àngels Miralles ens han ensenyat i guiat per totes les sales més emblemàtiques del museu.

De mica en mica com sempre ens hem anat quedant en diferents racons per dibuixar i també com sempre, el temps ens ha acompanyat, no podia fer un dia millor per dibuixar a resguard, no hem trobat a faltar gens el sol.

.
 
 
 

 
 
 

 
 


 


 


 
 
 




A la quarta planta del museu ens esperava una divertida sorpresa: endinsa't en una obra d'art

Vine al museu i posa't en la pell de la dama de l'aquarel·la de Josep Berga i Boada (Dona a la Terrassa d'un cafè 1905) Fes-te una foto en el nostre photocall.



 

I la foto final no podia ser en un altre lloc millor, davant d'una obra d'art com si forméssim part del quadre.



Al marxar ens han obsequiat a tots, amb un petit/gran detall
Moltes gràcies per deixar-nos gaudir d'un matí tan ple d'art.

report:Toni Xifre
fotografía: Roberto - Juma - Nuri - Rossy


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada