divendres, 17 de maig del 2019

Dissabte 11, 4a trobada a Breda

Només podem dir  "gràcies!" per com els sketchers d'arreu han respost a aquesta convocatòria, la 4a ja, d'USK Girona amb motiu de la Fira del Monestir de Breda. De fet, la Fira va néixer el mateix any que aquesta trobada, que comença a ser indispensable en el calendari de l'sketcher català, si menys no, del gironí. Portem quatre anys convocant als dibuixants i cada cop més sketchers ens visiten. Aquest cop han estat 78 assistents a la jornada de dibuix, sense comptar els acompanyants, sense els quals molts de nosaltres no podríem gaudir com cal del que fem.

















 










































Volem donar les gràcies també a l'Ajuntament de Breda, que des del principi ens acull i ens dona l'oportunitat de gaudir dels carrers engalanats de Breda i del seu patrimoni arquitectònic, davant d'un tros de pizza, o un vas de vermut. A l' Unió de Botiguers  i Comerciants (UBIC) de Breda, que ens ha donat el seu suport amb la panera que vàrem sortejar i aquella coca tan bona que cada any ens prepara "El Fornet" de Breda. També a altres espònsors, com "Art and you", de Santa Coloma, "Leuchtturm1917", "Royal Talens"i  "La Peça", la fàbrica de ceràmica de Breda. Tot plegat va fer que el dia brillés com el sol que irradiava els carrers. Bon ambient, bona companyia i grandíssims i inspiradors dibuixos, com podreu veure tot seguit.

 







































 La jornada va continuar per la tarda amb la visita al museu Aragay, aquest artista bastant desconegut, que un dia va apostar pel nostre poble per deixar la seva empremta artística i a qui hem dedicat aquesta trobada amb la intenció de fer visible aquest magnífic dibuixant adoptat per Breda, on hi tenia arrels familiars (la mare era del poble).




Aquest cop el lot de dibuix amb què ens va obsequiar Royal Talens va ser per Manolo Carvajal, i la panera de l'UBIC de Breda per Jep Serola. Moltes felicitats! També es van sortejar algunes llibretes Talens gentilesa del mateix ajuntament, i fins i tot la Paula Chaves, la més petita de tots els dibuixants i mà innocent del sorteig, va ser tocada per la sort. Volem també anomenar a la Laia Pino, i  la Mariona Surroca, les altres menudes que també ens acompanyen cada any i que són la nova generació d'sketchers que ens ve al darrera.Això no pot parar.
I ara només podem dir: a per la cinquena!!!

report:Àngels Prat
fotografies: Josep Valiente - Josep MªFarre - JoseLuis - Juma









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada