divendres, 15 de març del 2024

Matí dibuixat a Cala Sant Francesc de Blanes

Aquest matí, encara d'hivern, hem anat a dibuixar a la cala Sant Francesc de Blanes, també coneguda com a Cala Bona. És una platja envoltada de pins i amb roques que ofereix als banyistes la possibilitat de fer-hi una capbussada a la recerca de peixos i altres espècies aquàtiques.
Com sempre, a mesura que arribàvem, ens anàvem dispersant per trobar el lloc idoni per fer els nostres dibuixos. Molts ho hem fet còmodament asseguts a les taules de la terrassa del Restaurant Cala Bona, al solet, ja que el matí encara era fred, i d'altres han triat les roques de la platja, l'ermita de Sant Francesc, els companys, o gent passejant per la platja, triant sempre el que ens sembla que ens ve més de gust per omplir les nostres llibretes.
Avui també hem tingut noves incorporacions, la Núria Mussons, d'Eixarcolant i en Jaume Auguet. Uns dels moments més enriquidors és el moment de compartir els nostres dibuixos.
A més, també hem pogut gaudir dels consells dels nostres companys, mestres més experimentats, l'Antoni Arroyo i en Joan Soria. Tot un plaer!!
Fins a la següent trobada!!

Dijous, 14 març 
crònica: Juma Delgado 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada