dissabte, 14 d’octubre del 2023

V trobada a Sant Hilari per la Fira de les Guilleries

Quan arriba la Tardor, els urban sketchers de Girona i comarques tenim una cita a Sant Hilari Sacalm, la Fira Guilleries, una fira amb molts anys de recorregut i sempre reeixida. Avui, enmig de parades, demostracions de cuina i gent, molta gent, ens hi hem tornat a trobar.
Hem començat la jornada amb la rebuda per part de l'alcalde i un bon esmorzar ofert per l'Ajuntament de la localitat. Després els dibuixants ens hem anat escampant pels carrers de Sant Hilari per copsar i plasmar en paper el desenvolupament de la festa fins a la una, hora de trobada davant el Museu de les Guilleries per fer-nos la foto de grup i donar un cop d'ull a tots els treballs.


Avui, a banda dels dibuixants habituals, hem pogut comptar amb la presència d'en Tim i la Magda. El primer, un sketcher d'origen britànic instal·lat a prop de Girona i que es mostra ansiós per aprendre la nostra llengua. I la Magda, una mallorquina molt interessada en fer créixer l'urbansketching a les Illes.
Moltes gràcies a tots dos per acompanyar-nos i no ens oblidem de reconèixer i agrair també a l'Ajuntament de Sant Hilari i a la Bea Cruset la seva rebuda i magnífica organització. Segur que tornarem!

I també hem tingut l'alegria de tornar a veure l'Anastàsia que era allà en una parada de mocadors de llana que pinta la seva mare. Promet que aviat tornarà
Crònica: Nuri Font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada