dimarts, 15 de juny del 2021

L'esperada retrobada USK Girona a Sant Llorenç de la Muga

Des que USK Girona va començar el seu periple, allà pel 2013, el temps i les circumstàncies han anat marcant unes fites importants que es van repetint any rere any. Són trobades entranyables, multitudinàries, esperades.... Malauradament el 2020, el maleït virus, va impedir-nos realitzar algunes d'elles. La trobada de l'any passat a Sant Llorenç de la Muga, tot i estar programada per l'estiu, no va poder tenir lloc i ens va deixar com penjant d'un fil. Els USK Girona hem anat fent algunes trobades des d'aquell nefast 14 de març, però eren trobades més íntimes, amb por, gairebé amb un cert penediment o recança. La fi del confinament i les bones expectatives actuals, han fet que visquéssim aquesta trobada com un alliberament. De nou ens hem reunit un bon grapat de dibuixants, experts i novells, professionals i aficionats... però feliços tots de poder tornar a dibuixar en grup en aquest preciós indret de l'Empordà. I Sant Llorenç seguia essent un poble farcit de racons i gent bonica que ens va rebre amb els braços oberts. La Societat la Fraternitat fa honor el seu nom i ens hi sentim agermanats i propers. No podia ser d'una altra manera.

Comencem la temporada d'estiu en gran: gairebé noranta participants han acudit a la convocatòria, dels que una setantena aproximadament erem dibuixants. Uns nombres espectaculars! Demostra les ganes que teníem de trobar-nos per dibuixar! Gràcies, Sant Llorenç, per proporcionar-nos una meravellosa excusa per dibuixar i gaudir. I com algú dels que hi participaven va dir, no dibuixem amb ànim de veure qui ho fa millor, sinó per veure qui s'ho passa més bé!





Us deixem aquí les imatges del dia, que parlen per elles mateixes, amb algunes composicions que Jaume Rosa, un soci de la Fraternitat i fotògraf oficial de l'esdeveniment, va fer amb els dibuixants i els seus dibuixos. 






Moltes gràcies a l'Ajuntament i la Societat la Fraternitat, en la persona del Joan Martínez, especialment, per la rebuda, l'esmorzar, l'obsequi, i sobretot, l'estima demostrada cap a nosaltres i aquesta la nostra afició artística. Si USK Girona disposés d'una seu, amb tota seguretat, estaria a Sant Llorenç de la Muga.

dissabte, 12 de juny 2021, reportatge: Àngels Prat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada