diumenge, 2 de juny del 2019

USKGirona a Begur

Aquest dissabte al matí ens hem trobat a Begur, dins la V edició de BEGUR SOTAIGUA i el Mil·lenari del Castell de Begur.

 
La Sandra ens hi ha convidat i ens ha convocat al casino, ens tenien preparades une fulles per dibuixar i poder deixar el dibuix per exposar.
També ens han explicat en què consisteix aquest esdeveniment, i crec que el motiu és prou important, com per a transcriure una mica del que es tracta:

"La salut del nostre mar està en perill i la brossa marina n'és una de les amenaces, la deriva al mar de plàstics. Aquest any a la V edició del Begur Sotaigua, tot gira entorn dels plàstics, malauradament un tema que està de moda i volem conscienciar a la gent del perill que comporten.
Volem que la Fira ens serveixi per conscienciar-nos una mica més del perill que corren els nostres mars.
I ja tot seguit hem anat a dibuixar pels carrers i a prop del Castell, ja que també aquest any, coincideix amb el Mil·lenari del Castell de Begur (1019 - 2019)








 




Per finalitzar,  la foto ha estat a Dalt del Castell, un espai privilegiat (però per arribar-hi, ens l'hem hagut de guanyar, ja que, com la majoria dels castells està a dalt d'una pujadeta i avui ha fet un dia bastant calorós), des d'aquí es veu unes magnífiques vistes de les Medes i de tot Begur.



Sort que en baixar ens esperava un abundant, pica-pica al bar Coscorrones a la plaça Forges, un altre entorn privilegiat.

Els nostres dibuixos exposats a la plaça Lluís Esteva Cruañas, després estaran un parell de setmanes a la biblioteca de Begur.

Gràcies Sandra, i gràcies a tots els que feu posible aquests esdeveniments .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada