dilluns, 10 de juny del 2019

Dibuixarem fent LaVolta

Dissabte passat ens varen trobar per dibuixar a les voltes de la plaça de l'Assumpció, al barri de Sant Narcís, amb la seva arquitectura de cases blanques i el peculiar campanar de l'església parroquial.

La plaça es va anar emplenant a poc a poc de parades d'artistes, la majoria relacionats amb el món del dibuix i la il·lustració, "La Volta #29: il·lustració, animació i arxiu" a la plaça de l'Assumpció de Sant Narcís, un esdeveniment cultural amb més de vint parades per posar en valor la feina realitzada per il·lustradors de diversos àmbits (còmic, premsa, científic, producte il·lustrat, etc.), creadors d'animació i artistes visuals, que treballen des de l'apropiacionisme (collage, foundfootage, etc.), i alhora fomentar la trobada amb professionals del sector a través de conferències, exposicions i activitats pedagògiques.
Nosaltres segons anaven arribant ens posàrem a dibuixar, aquesta vegada van venir també des de Barna uns quants per separat, vàrem conèixer en Josep, que va aprofitar el matí per venir a dibuixar amb nosaltres, ja que havia de ser a Girona a la tarda, per feina , i es va quedar una estona amb la seva llibreta...
També el Taller del Barri va organitzar dibuix al natural, amb models que anaven disfressats de Miquelets. Va ser molt interessant, encara que una mica estressant, ja que canviaven de postura cada 4 minuts!!


En acabar els nostres dibuixos, com sempre ens hem fet la foto del grup.. Ja no hi érem tots, ja que per diversos motius havien marxat uns quants.



Amb la Rossy no hem volgut marxar sense fer la volta per la plaça i hem vist il·lustracions molt interessants i fins i tot uns nois que proposaven a través del crowdfunding el rodatge d'una pel·lícula de stop motion.
Com sempre, un matí de dissabte molt ben aprofitat!!
Encara que en Juan i la Rosa han continuat dibuixant per la tarda a Lloret.... n'hi ha que no en tenen mai prou!!!!!   


report: Juma Delgado
fotografia: Carme - Herminia - Juan - Juma -  Rossy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada