dijous, 18 d’abril del 2019

Volíem dibuixar a tot gas......

Un dissabte solejat del mes d'abril a Fornells de la Selva, a la 21a edició de la fira de locomoció i artesania i la segona trobada d'USK Girona.


Avui dissabte 13, ens trobem a les 10 puntual al pati de l'escola de Fornells, ens conviden a un esmorzar de forquilla, perquè dibuixem a tot gas. (tot i ser un poble petit, n'hi ha qui li ha costat trobar el pati i s'ha perdut l'esmorzar).

I, a dibuixar....

En Martí, està buscant els cotxes antics i....... els cotxes antics estaven convocats el diumenge, "CASPITA!!!" (com ell posa en el seu dibuix), els sketchers dibuixem el moment i el que veiem i sentim en el moment, no pot quedar més clar, però malgrat tot, en Martí s'ho ha passat de conya fent aquest meravellós dibuix de l'estació.
Gairebé tots trobem el nostre lloc, dibuixant edificis, tractors, motos, màquines de tren ....Uns poquets s'ho saben muntar bé i s,instal·len en una terrasseta fent una cerveseta...…

En plena natura o al mig de la plaça, surten aquests magnífics dibuixos.I per acabar un vermutet a sol i ombra a la plaça del poble.


Els que no en tenen mai proup.d. la Marta es va quedar amb ganes de dibuixar els cotxes antics i el diumenge i va tornar
report: Toni Xifre
fotografía: JosepMª, Juma, Rossy,Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada