dilluns, 1 d’abril del 2019

Dibuixem una de les cales més boniques de la costa, Cala S'Alguer




Dissabte 30 de març, gairebé no calen les paraules per descriure el dia d'avui, les fotos de la bonica cala de S'Alguer, petita platja de pedres i fons rocós parapetada per antigues cases de pescadors i envoltada d'uns boscos de pins que arriben fins al mar,

i les cares de felicitat dels que a poc a poc anem arribant, ja sigui, fen una passejada des de la platja de la Fosca fins a la pineda d'en Gori, o dels que venen amb cotxa fins a la mateixa pineda, ja descriuen de sobres tot el bonic matí que hem passat.
(Aqui podeu veure els que estan més en forma, en Carles, la Laura, la Montse, La Teresa, la M.Àngela, falten alguns que han quedat una mica endarrerits, la Rosa.......)



Més de 30 sketchers d'arreu, de Figueres, de Barcelona, de Maresma, de Vic, de S. Vicenç de Torelló, de Cercle Artístic de Palamós, d'Amer, Palafrugell, Lloret, Girona....


En el punt de trobada ja ens espera en Salvador, i el càmera de RTVE, per fer un petit reportatge del programa Punts de vista, de la 2, ens acompanyen durant tot el mati, enregistrant imatges i reportatges de tot el que fem en una trobada, però com ja sabeu els sketchers ens concentrem tant que ni tan sols ens adonem que ens filmen.






Per acabar d'arrodoní el dia, el març ens ha acaronat amb un solet de primavera, tot i així, abans de començar a dibuixar una sketcher (de les que tenim adoptades) ha buscat un lloc (com diu ella) arrecerat dels 4 vents.
 

 


 





Els dibuixos parlen sols, i la foto final, aquesta vegada ha estat gravada per la càmera, amb un crit de "punts de vista" per acomiadar els de la tele.







Finalment uns dinen fent pícnic, d'altres amb una bona paella i passejada turística , fins i tot, hi ha qui té un petit contratemps, una avaria al cotxe de tornada cap a casa, però la Bernadet no perd l'oportunitat de fer un dibuix mentre espera la grua.
Malgrat tot, ha estat sens dubte un dia per recordar, i un lloc més per tornar.
Report:Toni Xifre
Fotografia:MÀngela, Juma,Anastassia,









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada