diumenge, 29 de juliol del 2018

Pintors de Lloret per la Fando.

Cada estiu a la Biblioteca Municipal de LLoret de Mar, a la Sala d'Exposicions Casa de la Cultura, s'organitza una exposició col.lectiva de Pintors de Lloret. Enguany hi ha una representació dels @gironaurbansketchers.

 
 

En una vitrina hi ha llibretes de Rosa Haba amb dibuixos fets a les sortides dels @uskgirona. Dibuixos i un quadre de Juan Velasco. Dibuixos de Magalí Colomer que s'ha afegit aquest estiu a les sortides. Dibuixos de Montse Fando de la Festa Major de l'estiu passat de Lloret de Mar. La exposició es pot visitar fins la primera setmana d'Agost.
 
 
El dia de la inauguració ens vàrem trobar i ens vàrem animar a fer algunes trobades durant l'estiu per escalfar ma. El passat dijous 26 vam trobar-nos a Can Saragossa i vam dibuixar per primer cop. Va ser desprès de la trobada de Girona que els valents vau fer sota la gran tormenta. Val a dir que ha estat una segona convocatòria doncs la primera la vam anul.lar per quatre gotes que van caure a Lloret !! Digueu-nos valents.
 
En aquesta trobada tan singular van venir a dibuixar Eva Ramos, una gran pintora muralista, i la seva filla que s'estan introduïnt en la secta de l' sketching. Rosa i Juan ens van deleitar amb molt d'entussiasme de la seva expariència del simposium d'urbansketching d' Oporto i vam apendre i veure moltes coses interessantíssimes.
Us adjuntem unes fotos del petit comite de @gironaurbansketchers que ens vam trobar i tambè de la expo de LLoret. Com podreu veure ajegudes a la gespa les dones dibuixantes com un quadre impressionista i, al fons, el nostre Juan dibuixant sense immutar-se que feiem la foto.
Es que això de dibuixar abdueix!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada