dimarts, 22 de maig de 2018

Crònica dels nens perduts buscant la Festa Remença per la Vall de Llémena


diumenge, 20 de maig
Al final s'ha aguantat el dia i ho hem pogut fer tot!!

Encara que al matí ha costat trobar el lloc, ja que hi havia diversos aparcaments, de mica en mica hem arribat a la Planta de Sant Esteve de Llémena, hem sigut poquets però sketchers ben avinguts.


Els primers l'Aleix i en Jordi, més tard en Rafael, després la Sinforiana i la Teresa, que també han sofert un railly per aquests revolts!!!
Segons anàvem arribant hem pogut gaudir del bon esmorzar que ens han ofert l'organització i hem començat a dibuixar.
El taller de la forja interessava tant l'Aleix com en RafaelLa Sinforiana s'estimava més un racó tranquil, igual que en Jordi, més tard la Teresa i la Juma hem anat a dibuixar el molí.Hem aprofitat els tiquets per degustar els diversos plats que ens oferíem els restaurants de la vall.... i com que L'Aleix i en Rafael han marxat al molí a veure la representació teatralitzada i ha durat més del previst, no hem pogut fer la foto final de tots amb els nostres dibuixos....

Malgrat tot hem dibuixat molt, i hem gaudit d'aquesta Vall de Llémena i de la seva festa remença que sempre ens dóna l'oportunitat de conèixer una mica més els seus pobles, els seus paisatges i la seva gent.

report: Juma Delgado
fotografia. Juma- Aleix

1 comentari: