dilluns, 28 d’agost de 2017

dijous 24 d agost castell de Calonge

Aquest cop ha estat el Baix Empordà, que per suggeriment de la Marta Marcenaro, ens ha acollit en la nostra febre dibuixaire a la bonica localitat de Calonge. En arribar, fotografia de grup, en la que aquest cop vàrem haver d’apretar-nos per sortir-hi tots, perquè la crida va fer venir gent nova, com la Carmen García i el Ramón Cortés, de Vic, el Jordi Serra i la Neus Martí, de Palamós, la Júlia Serra, la Martina Serra i la Mònica Riba de Barcelona, i gent que feia temps que no ens acompanyava, com la Tura i la Carme Valmajó. Fins hi tot la Sylvie i la Margarita, de França i Alemanya respectivament, i que feien el turista pels voltants, s’hi van afegir.


Aquí hi falten alguns que han arribat tard, però que ens han donat una gran alegria: l’Amèlia Mateos que, pensant en el Marcel, el seu fill i el més gran admirador, ha volgut acompanyar-nos en aquesta jornada que li quedava tant a prop de la seva casa d’estiueig.


I ha estat centrats en el magnífic castell medieval de Calonge, fundat pels comtes de Girona, on hem fet anar llapis i pinzells, primer contemplant els seus magnífics murs exteriors, i després, meravellats per les magnífiques exposicions que hi tenien lloc: una exposició de Ramon Pujolboira, que ens embadaleix amb els seus blaus impossibles, i una mostra escultòrica d’Alberto Gómez Ascaso, on trobem uns nus tan improbables com els atzurs esmentats.
  

Com que el castell no l’obrien fins les 6 i ens hem trobat a les 5, de primer ens hem centrat en el seu exterior
  


. Després, alguns han dibuixat a dins, fins i tot la vista que s’hi veia des de els festejadors de les finestres, on es podia contemplar el campanar de l’església parroquial de Sant Martí

 

El Sr. Soler, alcalde de la vila, ha vingut a saludar-nos i a fer-nos arribar el seu goig per la nostra presència allà. Aquí el podem veure explicant-nos algunes curiositats sobre el castell i la seva restauració  
Al final , com sempre, l’estol de dibuixos i la foto de grup

amb el Sr. Alcalde inclòs, per acabar fent una cerveseta, també com sempre, davant del castell, a la Plaça Major, i contemplant els extraordinaris "trompe l’oeil" obra de l’artista Carles Arola.

 

report Angels
fotografia: JosepMª- Agusti-Toni-


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada