divendres, 4 d’agost de 2017

Aquest dijous a Girona, ens ha acaronat molta caloreta més del que hauríem volgut.

Tarda xafogosa, però no hi ha res que ens espanti, ni el fred ni la calor, a més dibuixant ens concentrem tant que ni ens adonem de la calor, ni dels turistes que passen amb la cara vermella i brillant, ni de les formigues (la Núria i en Jordi han aguantat la seva incursió).

Només de tant en tant, quan fem una ratlla que no toca o un color que no és el que realment volíem, ens envaeix la calor i ens notem mig deshidratats.

Aquest dijous s'ha estrenat la Sylvie, una artista francesa que passa les vacances a Platja d'Aro, aquí podeu veure com és la Sylvie.


La Teresa i la Silvia també han desafiat la calor i han vingut de Vic, magnífic dibuix a on es veu part de les escales de Sant Martí que reben el seu nom de l'església barroca de Sant Martí Sacosta que es troba al seu capdamunt.
 

 
   

En el seu inici, les escales es bifurquen en dos camins per donar pas a la pujada de Sant Domènec, que passa per sota el característic arc d'estil gòtic renaixentista del Palau dels Agullana, és en aquest lloc on han triat per dibuixar L'Amadeu, en Ton, el Llorenç, i en Quel al mig de les escales.Aquí podeu veure els altres artistes sketchers valents (L'Assumpció la Montse, La Toni, l Agusti, en Pere.....) que s'han atrevit a desafiar la calor, això si, tots a l'ombra, Bé, gairebé tots,


l'Aleix sempre li agraden els racons que no hi ha gaire ombra, però tot i la calor, li surten els dibuixos super "xulos".
 I el resultat ha estat una tarda ben aprofitada i com sempre amb la hidratació final sota les porxades de la plaça del vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada