dissabte, 26 de novembre del 2016

Dibuixant en el Balneari Termes Orion de Sta Coloma de Farnes

La Maria Rosa ens ha preparat un entranyable dia de dibuix en un edifici d'estil colonial envoltat d'un magnífic jardí


Em sembla recordar que algú l'ha definit com si estiguessim dibuixant al mig de la pelicula "lo que el viento se llevó".

Quan hem arribat, la nostra amfitriona ens ha explicat una mica la història del balneari i tot seguit gairebé tots, voliem dibuixar l'edifici imponent blanc i l'espectacle de colors grocs, ocres, taronges i vermells dels plàtans del parc

 

Però avui, el dia no acompanyava i hem tingut d'aixoplugar-nos dins l'amplia porxada de la façana. Alguna ho ha volgut intentar sota un  paraigües.

 
Alguns han optat per l'interior de l'edifici, s'hi estava més calentó




els més Intel.lectuals s'han refugiat a la sala de lectura

 

Més tard, el plugim ha parat i hem pogut acabar el dibuix que havíem començat.


Tot i que el solet no ens ha acompanyat, gairebé ni ho hem notat i sinó mireu els nostres somriures i el resultat final. Aqui estem: la Maria Rosa, l'Agustí, la Montse, la Rosy, la Juma, la Rosa, la Toni, l'Amadeu, en Quel, la Rosetta, en Marti ( que ha vingut de S. Feliu de Llobregat a veure l Àngels que avui ha anat a dibuixar a Vilassar), en Pere, en Xose, la Montse i en Bernardo.



Dibuix de l Àngels des de Vilassar idibuix de la Marta, que va venir quan ja havíem fet la foto i va marxar una mica abans d'acabar, tenia un altre compromís

I tot seguit, cap a dinar però a mig camí ens hem hagut de parar i quasi bé tornem a agafar el quadern per dibuixar una bucòlica imatge de xaiets travessant la carretera.
Després de dinar sempre hi ha qui aprofita la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada