dissabte, 12 de novembre de 2016

Avui, com sempre, gran trobada a Sant Pere del Bosc

Aquets cop, l’sketcher Rosa Haba ens ha portat fins a Sant Pere del Bosc, un indret preciós, on a banda de gaudir de l’arquitectura i el paisatge en bona companyia, hem dinat al restaurant proper "El Senglar", a bon preu i ben servits!.


Però primer de res, la foto de l’arribada:, al darrera es pot veure el magnífic edifici de Sant Pere del Bosc, que avui acull el santuari i l’hotel.

 
Després de fer un cafetonet, tots vàrem anar per feina  
en aquestes hi veiem treballant el Pere, un altre Pere, l’Amadeu, La Nuria, La Montse G.
 

La MAngela, La Montse F, la Rosetta i l’ Àngels

 

Alguns es van seure còmodament (l’ocasió s’ho valia) al davant de l’edifici per poder captar les línies neogòtiques que caracteritzen aquest lloc i que el fan tan singular.La Montse, en Xose, en Juan, la Rosa, l'Adela, la Clara i en Josep Mª que s estrenava.
En alguns casos, des de la piscina de l’hotel, com en Pep,les nenes de Barna, la Susanna i la Mercè, La Juma i la Sinforiana.
 

 
 

 

Altres van optar pel paisatge tan bonic que ens envoltava

Un altre grup va decidir fer un tomb i recollir les imatges de les curioses edificacions de les rodalies: la casa del Gossos o la dels Convidats d'en Bernardo


Fins i tot una creu de camí des d’on es té una magnífic perspectiva.  La Toni, En Quel i la Rosy


 
 I aquí, la producció final.


Per últim la "foto finish", amb els quaderns ben estesos a terra. Una gran producció. Aquí érem davant de l’estàtua de qui va ser el mecenes d’aquest lloc, en Nicolau Font, l’"indiano" més representatiu de Lloret
Després vàrem anar dinar i al restaurant, la Montse Fando ens va fer aquest dibuix, mentre xerràvem i compartíem les experiències del dia.Però alguns no en van tenir prou i a la tarda van continuar dibuixant I és que n’hi ha alguns que el que tenen és vici!!!


 
Magnífic dia per tots nosaltres. Gràcies Rosa per fer-ho possible
Reportatge fotogràfic Rosa Haba. Reportatge escrit Àngels Prat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada