diumenge, 26 de maig del 2024

Matí dibuixat a la Festa Major de Cassà de la Selva

"El meu poble té una plaça de records, fanals encesos i banderetes de colors. I un gran ball dirigeix les nits d′estiu. Avui que tothom riu, avui que és festa major". 
Així diu la cançó de Txarango i així ha estat la trobada d'aquest matí, una trobada de Festa Major a Cassà de la Selva, el meu poble, que no és ni molt gran ni molt petit, però que té un piló de racons per dibuixar. 
Ens hem trobat uns quaranta sketchers convocats i convidats per la Marta Carreté, directora de l'Escola d'Art Josep Lloveras, que ens ha rebut amb una bossa i un bon esmorzar, una mica abans de les 10, a la plaça de la Coma, que ja s'estava omplint de nens per participar a la 41 edició de colors sobre l'asfalt, que es fa cada any el diumenge al matí de la Festa.
Així que anaven arribant, anaven buscant un racó que ens seduís, i sens dubte que tots l'hem trobat, per això han quedat uns dibuixos genials. 
Moltes gràcies, Marta, per la teva cordial rebuda, i la teva convocatòria, ens ho has fet molt fàcil. Sempre que vulguis tornarem, i a la que ve, espero que ens acompanyis

Crònica: Toni Xifre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada