divendres, 15 de setembre del 2023

Última tarda d'estiu del 2023, a l'ermita de Farnes

Anar a dibuixar amb els "urbansketchers" no tan sols té l'interès de poder gaudir dels treballs que fan els companys (sempre diferents), conèixer gent nova (avui en Lluís Fontrodona), sinó que a més a més tens l'oportunitat de descobrir indrets màgics, com ara el d'avui, l'ermita de la mare de Déu de Farners.
Mentre pujàvem per un serpentejant camí ple de roques immenses i unes vistes espectaculars de Santa Coloma, anava pensant en la Rossy i com s'ho faria.Hem deixat els cotxes al parc de Sant Salvador i des d'allí hem pogut veure a un costat el castell i a la dreta l'ermita, totes dues construccions romàniques del segle XI molt ben restaurades.
Val la pena pujar al castell, ja que té un mirador excepcional amb tota la plana de la Comarca de la Selva, de la seva capital, Santa Coloma, i les Guilleries.
Però avui ens hem quedat tots dibuixant l'ermita, o el castell des de l'ermita.Després ha començat a tronar i patia perquè no descarregués una tempesta abans de baixar. Per sort una vegada més el temps ens ha permès acabar la trobada, exposar els nostres dibuixos i fer la "foto finish".
Quan hem baixat ens ha fet molta il·lusió trobar a les nostres companyes, la Rossy, la Roser i la Rosa Maria que dibuixaven des de baix!!Un altre dia fabulós que ens serveix per concloure les tardes d'estiu!!


Dijous, 16 de setembre
Crònica: Juma Delgado

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada