dissabte, 11 de febrer del 2023

Dibuixem a Fontajau: "Lo prometido es deuda"

Dins del marc del "Projecte de la Felicitat", on vàrem participar l'any passat en la recuperació dels espais naturals com el de la Modeguera Gran o la riera Rimau amb el tema de millora del medi ambient, ens vàrem comprometre també a col·laborar enguany en alguna de les múltiples activitats que realitzen.
Aquesta vegada el CCTER, junt amb l'Associació de Comerciants, ens varen proposar fer dibuixos de les façanes dels establiments per fomentar el comerç de proximitat, i com que som complidors això hem fet. A partir de plànols i fotografies, ens hem distribuït els diferents comerços per dibuixar-los. També ens han obsequiat amb un val per entrepà i beguda!!
Avui no hem sigut molts, per això hem fet alguns dibuixos "in situ", i els altres que ens han faltat els podrem fer a casa i entregar la setmana vinent... Amb els nostres dibuixos faran una exposició i imprimiran unes dues-centes postals per fer una gimcana participativa que serveix per estimular els comerços de la zona.

Moltes gràcies a tots els participants, a la Isabel i també a la nostra companya, la Montse Mallorquí, que ahir, malgrat estar clavada, em va acompanyar a fer tot el recorregut per trobar els establiments. 


Crònica:Juma Delgado

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada