diumenge, 4 de desembre del 2022

Dibuixem a Espinelves per la Fira de l'Avet

A Espinelves alguns hem passat fred, ho hem de confessar, però l'escalf de la gent en la 41a edició de la Fira de l'Avet en veure'ns dibuixar, ens ha fet entrar en calor. I és que aquesta Fira és, juntament amb la Santa Llúcia de Barcelona, la nostra Fira de Nadal, i això es nota als carrers empedrats d'aquest bonic poble osonenc.

Aquests dies, els dos-cents i escaig d'habitants del poble es converteixen en amfitrions de tots els catalans, i entre ells, dels dibuixants, que hem estat gentilment convidats pel regidor de cultura Jordi Geli, a qui donem des d'aquí les gràcies per la rebuda i l'amabilitat.

Un cop esmorzats i entrats en calor, ben equipats amb l'aigua que ens han ofert, ens escampem a fer els nostres dibuixos. Uns busquen copsar l'ambient de Fira, d'altres les vistes a les Guilleries i molts queden embadalits per la imponent imatge de l'església de Sant Vicenç, que senyoreja la vila. Aquest cop ens l'hem emportat a casa també amb una retallable gentilesa de l'Ajuntament.Tot plegat un munt d'imatges que queden als quaderns i llibretes, i amb les que ens agradaria fer-ne una exposició l'any que ve. 

Serà possible?

La cirereta del pastís ha estat la companyia del Quim Masferrer a la foto final, a qui, aquest any, li han concedit l'Avet d'Or d'Espinelves, i hem aprofitat per demanar-li si volia acompanyar-nos en la fotografia. Ha accedit, és clar, però ens ha aclarit que potser érem nosaltres que volíem que ens acompanyés. Oh, i tant, nosaltres volíem que ens acompanyés el "Foraster", i aquí està!





2 comentaris:

  1. gràcies per visitar la nostra fira de L'avet Espinelves 2022 eu fet molt bones pintures aquarel·les ...espero que us ho hagueu passat molt be! un plaer poder donar a conèixer aquest magnífic poble per tots els racons del món Gràcies !!

    ResponElimina