diumenge, 13 de novembre del 2022

Dibuixant i fruint de l'entorn i l'encant del celler @vinyesdelsaspres

"El celler Vinyes dels Aspres es troba al municipi de Cantallops, el poble d'interior més septentrional de l'Alt Empordà, a redós del massís de l'Albera, un territori d'ondulacions suaus a la falda del Pirineu mediterrani, contrada, especialment agresta i eixuta.

Aquest celler de dimensió i tradició familiar elabora només vins de collita pròpia i bàsicament de varietats empordaneses.
Les elaboracions, molt curoses, volen expressar l'ànima d'aquest ventós racó de món, magre en recursos i ric en essències"

En Xavier i en David ens han descobert les vinyes, el celler amb parets plenes d'història i el tast dels excel·lents vins. Ens han endinsat i captivat en aquest indret tan meravellós.
No hi ha faltat cap detall, abans de començar a dibuixar ens han obsequiat amb una boníssima coca de carrac que simbolitzà un tap de suro, i.. fins i tot el temps, a parat la típica tramuntana per poder triar el lloc què més ens encises per dibuixar.
Quan ens acomiadàvem, vaig sentir una skretcher que li donava les gràcies a en Xavierexpressant-li el seu agraïment i dient-li que havia passat un matí fantàstic i que quan ho pensava, les sensacions  li havien arribat a fer sentir, en algun moment, pell de gallina.
Per tots nosaltres ha estat un plaer en un munt de sentits, gust, vista, sensorial, terapèutic i emotiu, pel lloc i l'acollida.
Moltes gràcies Xavier i David, per ensenyar-nos aquest racó del nostre país, les vinyes i el celler dels Aspres a Cantallops
Deixem alguna dedicatòria dibuixada al llibre de visites.
Gargots al restaurant mentre dinàvem
dissabte, 12 de novembre 2022



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada