dissabte, 15 d’octubre del 2022

IV trobada d'sketchers a la Fira Guilleries de Sant Hilari Sacalm

Matí esplèndid, avui ens hem retrobat a la 4a trobada de Sant Hilari Sacalm amb motiu de la V Fira de les Guilleries, i com sempre ha estat un plaer tornar aquest poble de la Selva. 

Aquest cop, al començament de la zona de les parades s'ha organitzat  una mostra dels nostres dibuixos fets l'any passat. Ens ha agradat molt veure exposada al carrer la feina feta durant l' anterior trobada.

L'alcalde, en Joan Ramon Vecianes, com altres anys, ens ha donat la benvinguda a la sala de la cooperativa. Seguidament hi havia una presentació d'un llibre d'Òscar Farrerons, "Romànic i Guilleries-Savassona", a la que ens ha sabut greu no assistir-hi, el nostre delit per dibuixar ha pogut més. Abans de buscar el racó què més ens seduís, ens han obsequiat amb un esmorzar, ple de boníssimes coques, i dolços típics de Sant Hilari, com els deliciosos Jaumets.

Després de tanta dolçor ens han sortit aquests magnífics dibuixos.

A la 1 ens hem retrobat i hem posat segells, ens han escanejat els dibuixos, i hem fet com sempre,  exposició i foto del grup  i de les obres d'art. Finalment ens han obsequiat amb un sorteig de tres  fantàstics lots de productes de les Guilleries.


Bea, moltes gràcies per lligar-ho i fer de contacte amb l'oficina de turisme pel que fa a totes les trobades, esperem poder dibuixar plegades per la V trobada .

També, moltes gràcies, Joan Ramon, a l'oficina de turisme i a tot l'equip que ho ha fet possible.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada