dissabte, 30 de juliol del 2022

Tot dibuixant Monells i... Vilavenut!!!

Aquest cop el temps ens ha jugat una mala passada, i l'excés de previsió ens va fer canviar el lloc de la trobada a última hora, donades les alarmes de pluja que ens donaven els mitjans de comunicació. Per això amb les magnífiques obres que exposem aquí de la plaça Major a Monells, indret que mai deixa de sorprendre per la bellesa dels seus carrers i racons, trobareu algunes obres de Vilavenut: són les del Xavier. Finalment, no va caure ni una gota i la precaució d'anar a Monells per poder aixoplugar-nos als porxos de la plaça per si queia el xàfec anunciat, es va demostrar innecessària, però, que bonic és Monells!!!

Les generacions més joves venen arrasant, i en aquesta trobada, la Rita i l' Elia, netes de la Teresa Pous, van ser artistes convidades i d'excepció. Els USk tenim relleu, això està clar!!!

Tot plegat, molt soroll per no res, amb l'agreujant que en Xavier Krauel, malgrat els esforços per avisar del canvi sobtat d'ubicació, va anar a Vilavenut i es va trobar ben sol. Però no ho estava en esperit, perquè els altres érem lluny, però també estàvem dibuixant i, per tant, units en esperit artístic. 

Deixarem Vilavenut per una altra ocasió, els dibuixos de Xavier confirmen que paga la pena fer-hi una trobada com cal!Dijous, 28 de juliol
Crònica: Àngels Prat
Fotografia: Jaume, Glòria, Montse, Toni

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada