diumenge, 9 de gener de 2022

La màgia de l'Orient a Calonge.

Què passa en aquesta llibreria que tothom està content? Ha dit el pare d'en Xavi, el llibreter, de noranta-vuit anys i assegut contemplant l'escena davant d'una porta tibetana i parlant dels dibuixants delitosos per segellar els seus dibuixos amb el segell meravellós de la "Llibreria Orient" i "uskgirona".


La xocolata desfeta de Calonge i la coca de Banyoles ens han donat l'energia i la inspiració per dibuixar un cop més plegats i plegades amb molt bona companyia. Ens hem repartit pel poble i la llibreria, i, sense adonar-nos, ja hem apostat per aquest gran projecte de Calonge, poble de llibres, contribuint amb la nostra màgia del dibuix.Ha estat un gran dia. Hem dibuixat, hem tingut retrobaments, hem iniciat infants i dibuixants al nostre món del urbansketching i el temps ens ha acompanyat per poder gaudir de tot i més, superant els entrebancs pandèmics. 


Quan hem exposat els nostres dibuixos a la porta de la Llibreria Orient, en Xavi i la Lídia, que ens han rebut, ho han viscut com una ofrena. S'han emocionat
Hem estat els reis i les reines que amb la nostra màgia del dibuix hem compartit i regalat felicitat.


Només hi ha dues paraules per als que ho han fet possible.
Moltes gràcies.
Cap a nous projectes del 2022.
PD: Si envieu els dibuixos escanejats als emails de la convocatòria, ( mfando@gmail.com; girona.urbansketchers@gmail.com; )es faran punts de llibre i/o un calendari. Animeu-vos! N'hi ha de meravellosos. Com vosaltres.

Si ho compartiu en xarxes:
#calongepobledellibres
#llibreriaorient
#booktown
#uskgirona
#uskcat 
#urbansketching

crònica: Montse Fando
fotografia: Jaume, Nuri, Juan, Toni....
dissabte, 8 de gener de 2022

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada