diumenge, 25 de juliol del 2021

Girona als nostres peus

La 4a trobada d'aquest estiu l'hem convocat al Far de Girona, a Susqueda, lloc que no endebades porta aquest nom. El cingle sobre el que s'assenta el santuari, a cavall entre les comarques de la Selva, La Garrotxa i Osona, s'alça com un far sobre les terres gironines, amb el poble de Sant Martí de Sacalm als peus i albirant les Guilleries, el Montseny i el pantà de Susqueda des de la seva majestuosa posició.
Ha estat una trobada íntima, poc concorreguda, però ens ha alliberat de patir la calor d'una de les tardes més caloroses del que portem d'any, i sobretot, hem gaudit de la pau que un sent quan es troba a més de mil metres sobre el nivell del mar.
A dos quarts de sis, molts ja dibuixaven feia estona, perquè havien aprofitat l'avinentesa per passar el dia allà, dinant al restaurant Santuari del Far i gaudint d'un dia tranquil i seré mentre contemplaven Girona als seus peus. La resta van anar arribant i cada un va buscar, com sempre, el racó més adient per fer anar llapis i pinzells.
Ens va acompanyar una nova sketcher, l'Imma Canal, de mà de la Carme Casanovas, i en Jordi Bach va tornar a dibuixar amb nosaltres després d'un temps sense venir. Aquesta era la seva tercera trobada amb USK Girona. Tot plegat un total de dotze sketchers ens hem aplegat a la trobada.
El gran protagonista, lògicament, ha estat l'edifici del santuari, del segle XIII i posteriorment molt modificat, però no ha faltat qui ha optat per dibuixar zones annexes al santuari, el magnífic paisatge i als propis sketchers, sempre a mà com a models improvisats. 
Finalment, foto dels quaderns i de grup. Tot plegat una magnífica tarda d'estiu per dibuixar i gaudir. Ja esperem la cinquena amb impaciència!!

Crònica: Àngels Prat
Fotografies: Jaume, Juma,Toni
Dijous, 22 de juliol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada