dilluns, 13 de juliol del 2020

Un dissabte de castells!


Dissabte 11 de juliol hem anat a dibuixar a Figueres, al Castell de Sant Ferran. En Roberto Plà ha estat el promotor i també ens ha fet de guia expert. Ens ha donat molta informació amb molts detalls de l'estructura defensiva i altres curiositats del lloc, com ara que aquest castell és la fortalesa més gran de Catalunya, amb unes 32 ha de superfície, i que té una cisterna sota el pati d'armes on, fins i tot, s'hi podria navegar, i unes cavallerisses on cabien 450 cavalls!!

 
Per nosaltres també ha estat una retrobada de moltes cares conegudes que feia mesos no ens havíem vist, i també hem vist altres noves, que sempre ens fa il·lusió. Malgrat la tramuntana, les mascaretes, les ulleres, el sol i les mossegades de les formigues hem fet molts dibuixos i alguns molt bons (ja ho sabem, els dels altres, sempre són els millors).


Hem dinat allà mateix, al Mirador de l'Empordà, el bar que hi ha a l'entrada del castell. En Xavier i el Miquel Àngel, els seus propietaris, ens han preparat un menú molt bo i ajustat de preu. Si hi voleu anar us deixem aquí les dades. Al Xavier el podeu veure en una fotografia amb l'Àngels. Ha estat encantat de què li dibuixéssim el local! 




Després de dinar hem fet algun dibuix més a les cavallerisses i com a comiat, hem pogut veure els cérvols que hi ha a la fossa i que donen una imatge de fermall d'or per la nostra trobada, tornant tan contents i contentes cap a les nostres respectives llars.

Tot i que pels del sud de Girona era una mica lluny, ha valgut la pena el viatge. En unes altres ocasions procurarem anar cap a l'altre extrem, per compensar. Fins a una altra!
Reportatge:Juma Delgado
Correccions:Àngels Prat
Fotografies: Roberto-Juma-Montse













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada