dimarts, 12 de novembre de 2019

Dibuixem a RAIMA

Què passa quan trobes sota el mateix sostre quantitat de coses que t'agraden i que sembla que t'estan esperant?  Doncs que has arribat a Raima, una de les botigues més "molones" de Barcelona. 
 
Repartits per les seves quatre plantes trobem tota classe de productes "irressistibles", que reclamen la nostra atenció, assistits en tot moment per un personal molt amable i professional.

Des de les seves dues terrasses tenim molt bones vistes sobre les taulades i les cúpules del rovell de la capital barcelonina.  Un cop allà, ens dirigim i ens repartim per poder captar aquestes exclusives vistes. Altres prefereixen l’interior,  entre vestits de paper  o mobles decorats utilitzant la màgia dels papers d’embolicar. 


Gràcies a en Toni i tot el personal de Raima vàrem passar un matí molt agradable, i  fins i tot un sol esplèndit va voler acompanyar-nos bona part del matí.”


Així ens relata la Rosa, l’artífex  de la deliciosa estada dels sketchers que hem tingut la sort i la bona pensada de arribar-nos fins a Barcelona, i acceptar la invitació d’aquest dissabte a Raima. Perquè fins a Barcelona ens hem arribat els de Girona i rodalies, i allà hem gaudit de la companyia dels dibuixants de Vic, Terrassa, Sant Feliu del Llobregat.. i és clar! bona part de la comunitat d’sketchers de Barcelona. Aquestes trobades que traspassen fronteres tenen quelcom de màgic. “De fora vingueren i de casa ens tregueren” , diu, amb bon sentit, una dita catalana. Però aquí no s’ha tret a ningú, el dibuix no entén d’exclusivitats, límits localistes ni numeros “clausus”, és un esperit lliure i així ha de seguir sent. Perquè ens queden pocs espais on sentir-nos lliures, on ser el que realment volem ser, de fer exactament allò que ens ve de gust, i el dibuix és un d’aquest espais. Un dibuixa quan vol, on vol i el què vol. O no?

report: Rosa Haba/Àngels Prat
fotografia: Rosa - Juan - Àngels - Carme - Juma - Montse - Toni

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada