dilluns, 28 d’octubre del 2019

Aquest dissabte 26 d'octubre, al matí hem anat a la 25a FIRA DE LA CASTANYA

"La Fira de la Castanya de Viladrau se celebra des de l'any 1995 amb la finalitat de recuperar un producte de la terra tan nostre com és la castanya de Viladrau i del Montseny.
Fins a mitjans del segle XX la castanya de Viladrau era la més valorada de les castanyes que es comercialitzaven a Catalunya"
Només d'arribar a Viladrau ens trobem envoltats de l'esclat de colors dels paisatges tardorals i d'un munt de paradetes que acompanyen un nucli antic petit i compacte que s'obre àmpliament amb torres, cases senyorials projectades per arquitectes modernistes de renom i xalets enjardinats, molts dels quals són de principis del segle XX.
 


Arriba l'hora de plegar, i ens retrobem (per fer la foto dels dibuixos) davant la porta de l'església, amb l'Arnau i els organitzadors de la trobada, i ens obsequien..... com no podia ser d'una altra manera amb un saquet de les boníssimes castanyes de Viladrau.



Magnífic dia solejat, amb paisatges espectaculars i racons de gran bellesa amb molt bon ambient, acollidor, i sense més pretensió que passar una bona estona dibuixant i gaudint de l'entorn. Com sempre un privilegi fruir del caliu humà i artístic de tots plegats.


Moltes gràcies Viladrau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada