dissabte, 12 de gener del 2019

CRÒNICA DELS QUADRES D'UNA EXPOSICIÓ


(Llegir-ho posant la peça musical de Modest Músorgski "Quadres d'una exposició a ser possible"  a www.youtube.com/watch?v=FSN95uz8eDc)

Dimecres dia 9 de gener
Des que fa ja uns mesos la Toni i la Montse ens van parlar a tot el grup de la possibilitat de fer aquesta exposició, a un lloc desconegut anomenat Taller-"Nosequé", davant de la Portalada gòtica de Sant Pere de Galligants, he viscut un munt d'experiències relacionades amb aquest acte i que voldria compartir amb tots des del blog.
La majoria d'elles han sigut positives 
La més bona i principal ha sigut que he tingut l'oportunitat única de conèixer l'obra de molts companys i companyes que han volgut participar. M'he donat comte del nivell que tenim dibuixant i que masses no ens ho sabem reconèixer a nosaltres mateixos. Sincerament crec que la majoria hauríem de valorar-nos molt més. El que fem que ja és més que un "divertimento", com podeu veure si aneu a observar la mostra d'obra exposada. 
 
 
També gràcies a la preparació, he pogut fer més lligams amb alguns i algunes sketchers més enllà del dibuix. He descobert una qualitat personal en la majoria que crec que no és casualitat. Penso que les persones que expressen coses mitjançant el dibuix, la pintura, la música, la imatge o qualsevol altra disciplina artística tenen gairebé totes elles un tarannà especial. No és que siguin més bones persones.... El tret comú és un sentiment de voler compartir i una generositat especial que les fa molt atractives. És un luxe conèixer aquest tipus de gent perquè sempre sumen, a l'esperit positiu que tant manca en el nostre món en els darrers temps i que faria que tot anés més bé. 
Un altre gran fita personal ha sigut conèixer a l'Emma i en Sergi d'EL TALLER DEL BARRI. Dos grans personatges amb els quals, personalment he trobat una sintonia personal i professional admirable. El seu projecte a Girona és únic i, a part dels descomptes pel grup i l'exposició, espero que aquesta simbiosi continuï durant molt de temps i amb molts projectes en comú. Ús recomano que si no ho heu fet encara, us acosteu a veure l'exposició i conèixer de primera mà tot el que al Taller s'hi cou, que és molt.

 


I amb això recordar-vos que el que tenim penjant a Ca l'Emma i en Sergi no és el millor ni el pitjor, és simplement una mostra del que generem.

Aneu a veure-ho, no us perdeu l'oportunitat de veure l'energia conjunta que generem i que notem tantes i tantes vegades en les Trobades.

Acabo. Vull donar les gràcies a tots.
A tot el grup de GironaurbanSkechers sense excepció. Sense tots nosaltres no ha haguéssim arribat a aquest punt de maduresa en el que penso estem i que hem d'aprofitar per continuar endavant cap a on sigui, però sempre endavant.

Gràcies a tots per les vivències i, com sempre, ens veiem dibuixant!
http://www.eltallerdelbarri.com/2019/01/27/dibuixant-per-tot-girona-amb-els-girona-urban-sketchers/

Text: fragment d'un punt de vista de MacJepi
Maquetacio:Toni
Fotofrafia: Josep M.Juan ..



1 comentari: