dilluns, 26 de novembre del 2018

Últim dissabte del mes de novembre a Romanyà

Romanyà de la Selva és un petit nucli de població dins el terme municipal de Santa Cristina d'Aro (comarca del Baix Empordà, Girona). L'enclavament està situat a 320 metres d'altitud en una àrea muntanyosa de la zona central de la Costa Brava.

En un radi de pocs centenars de metres al voltant de Romanyà de la Selva es concentren una sèrie d'elements de gran valor natural i cultural. Entre ells destaquen tres importants megàlits: el Dolmen anomenat de la Cova d'en Daina, el Menhir de la Murtra i la Cista de la carretera de Calonge. També tenen interès l'església pre-romànica de Romanyà (segle X), el cementiri de la localitat (on està enterrada l'escriptora Mercè Rodoreda) i una creu de factura modernista.

La majoria ens vàrem concentrar davant i darrere l'església, també la Rosa i en Felip de Terrassa, però una vegada dibuixada, varen ser dels més actius dibuixant i explorant el territori, es pot veure en el dibuix de la Rosa, 4 indrets en 1 dibuix.
La Rosseta, també va triar davant l'església, però no va poder resistir-se d'anar a fer petar la xerrada amb la Mercè Rodoreda, segur que li va explicar un piló de coses de Romanyà, on va ser la seva darrera llar
I qui va ser l'estrella?, La Rosa de rosa, amb el seu anorac, gairebé tots, la vàrem incloure en el dibuix, ens hi va donar una nota, la nota de color.
Un matí, molt productiu i fresquet, el primer dibuix va ser triat per l'entorn, el segon buscant un lloc que hi toques el sol, un solet de tardor que revifava.
I envoltats de sureres, paisatges mediterranis de muntanya, d'algun ciclista, caminant o diumenger que venia a visitar el magnífic lloc, ens varen sortir aquests fantàstics dibuixos.

report: Toni
fotografia: Bernadet, Juan, Toni

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada