dilluns, 24 de setembre del 2018

A més de dibuixar, els sketchers sabem divertir-nos de debò!

Avui, dissabte 22 de setembre, és la 14a  edició  dels "PIRATES I CORSARIS A LES ILLES MEDES", fira organitzada per l'Estació Nàutica de l'Estartit,  l'ajuntament de Torroella de Montgrí i altres entitats locals, i en el programa d'activitats està anunciada la nostra presència, els USK Girona ja que ens hi van convidar i vàrem acceptar gustosament.
diari de gironapunt diari

Doncs som-hi! i  cap allà hem anat,  vestits de pirates, una més que d'altres, però tots amb les mateixes ganes de dibuixar els racons d'aquest bonic poble de la nostrada Costa Brava, l'Estartit.
Abans de començar agafem forces amb un esmorzar magnífic,  gentilesa de l'organització, i per a què quedéssim ben integrats a la festa, ens regalen un mocador pirata i una xapa commemorativa de l'acte, dissenyada pel nostre company Macjepi amb un dibuix de l'Àngels Prat.


Hem anat arribant mica en mica, però el final hi érem quasi tots. La Toni ens ha faltat, però segur que estarà amb nosaltres a la propera ocasió.
Ben alimentats i disfressats, comença l'aventura de repartir-nos pels racons de la població i entre desfilades i petards i tota classe d'activitats relacionades amb la pirateria, anem passant el matí.  Un matí que s'ha vestit de rigorós estiu. Molts de nosaltres hem buscat recer a l'ombra de terrasses i portals, perquè ha caigut un sol de justícia!


A les 14h, reunió i exposició dels nostres dibuixos a la plaça de l'Església, davant de l'edifici de l'església de Santa Anna, la  protagonista de bona part dels sketchs d'avui. La gran família pirata ens reunim de nou. Intercanviem experiències i gaudim veient aquestes petites obres d'art que són les nostres llibretes.





I després, "A l'abordatge!",  anem a dinar al restaurant Medes II, i seguim gaudint de la mútua companyia, xerrant de tot allò que ens uneix i també del que ens interessa. I és que els sketchers  som això, una gran família, formada per persones d'arreu del territori amb una dèria comú. I els que no hi són físicament en aquest moment poden seguir els nostres moviments a través dels reportatges i fotografies que ens connecten des del whatsapp.

Però, ben dinat,  aquests incansables sketchers, no n'hem tingut prou. Sortim de nou a l'assolellada tarda i enfilem cap a la millor visió de las Illes  Medes, i allà, a l'aixopluc d'una ombra, seguim recreant  a cop de pinzell l'espai meravellós d'aquesta costa catalana.



Encara no ha acabat el dia i la festa continua, i després d' un refresc i d'acomiadar a la resta d'amics, en Juan i la Rosa, encara amb ganes de guerra,  s'endinsen un altre cop en l'enrenou de la gent i presencien la Batalla Naval amb els Pirates de les Medes.



Contens i rebentats tornen cap a casa amb el record d'un gran dia i les llibretes plenes.
A reveure, pirates de la llibreta!

Report: Rosa Haba
Correctora:Àngels Prat
Fotografies: Àngels/Rosa/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada