diumenge, 26 de novembre del 2017

Dissabte, 25 de novembre, castell de Sta Florentina

Avui hem anat a dibuixar l' impressionant castell de Santa Florentina, antic edifici medieval del segle XI. de Canet de Mar.

Tot va començar quan, la Marissa, va passar per Canet de Mar, va veure una punta del bonic castell i se'n va enamorar.

Vàrem buscar per les xarxes una manera de contacte i posar-nos d'acord, per poder-lo dibuixar, els sketchers quan veiem alguna cosa que ens agrada no parem fins que aconseguim dibuixar-la.

Per sort, amb l'Olga va ser fàcil connectar-hi, a ella també li agrada dibuixar.Uauhh quina meravella, només d'entrar pel pati ja va caure la primera foto de grup

I quan vàrem creuar la porta, descobrim que tot és dibuixable.

Uihh ens faltarà temps, primer triar i després.... i és que cada racó te'l seu encant, la paraula que està tan de moda ho defineix, el castell és "brutal"


Un piló de fotos de tots els llocs, i és que...... volem posar-nos a dibuixar, però també volem no perdre'ns cap detall, alguns no es poden resistir i només d'entrar ja planten el tamboret de sketcher , obren llibreta , i apa!!!!!! a guixar i a pintar.

D'altres s'acomoden en seients del pati i ...........


 

Si, si, els punts suspensius volt dir, a dibuixar


Uns quants ens estem aguantant les ganes de començar, i abans d'agafar lloc no volem perdre'ns cap part del magnífic castell, però de mica en mica, tothom va agafant lloc, i cada vegada som menys els que seguim a l'Olga que, ens estar fent una ràpida visita guiada pel castell.

La veu de l'Olga deixar de sonar, i el recorregut s'ha acabat, també la xerinola de fons, el silenci es pot palpar, 37 sketchers. .......... punts suspensius

si, si, dibuixant, tots concentrats en la nostra llibreta. 


Alguns estem seguts en uns tamborets poc portables, i és que ........ la comoditat de les cadires del castell, ens fant sentir com un rei i una reina en una poltrona .
 

I és que dibuixar en un lloc decadent és relativament fàcil, perquè sempre pot quedar millor del que és, però el castell de Sta Florentina és un repte, difícilment pot quedar millor , però,

Però, aquí podeu veure el bon nivell dels sketchers de Barcelona,(Laura G, Mercè D, MAngela B, Montse F ,Nuri G, Clara B, Elisabeth V, Pere A, la Nuria F que s'estrenava amb USK Girona) del Maresme, (Montse S, Olga ) de S.Feliu del LLobregat (Martí V, Iwona F) de LLoret de Mar (Rosa H, JuanV, Ivon) Sta Coloma F.(MªRosa S) de Girona,( Montse M, Bernardo O, Xosè P, Juma D, Rosetta i Roberto, Agustí M, Rossy A, Teresa O, Amadeu R, Pere R, Montse G, Nuria B, i Jordi, Toni X) de Palafrugell ( la Marissa B ) de Cardedeu (la Sinforiana S), de S.Vicenç de Torello (Bernadet) de la Armentera (Aleix P)del Masnou en Daniel R, que s'estrenava de sketcher per primera vegada.
 

    

 


I a les dues tocades foto finish de nosaltres i de tots els esplendits dibuixos
 

I després a dinar a la pizzeria Piccolosso, la Mireia i en Lucció amb la seva amabilitat ens han atipat amb una pasta i unes pizzes boníssimes.

Moltíssimes gràcies a tots per fer la jornada tan BRUTAL, i moltes gràcies Olga, per tot, per donar-nos l'oportunitat de dibuixar Sta Florentina i per la teva entrenyable rebuda, estic segura que algú dia ens retrobarem ...........
D I B U I X A N T

report: Toni xifre
fotografia: Bernardo Olivas, Teresa Ortega, Agustí Matito, Juma Delgado, Rosa Haba i Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada