dimarts, 24 d’octubre del 2017

Una matinal al castell de Rocasalva , Amer

Diumenge, 22 d'octubre
Conegut popularmente com la Torre d’Amer, el castell s’alça en un punt fronterer entre antics comptats catalans
En Ramón i la Pilar ens han fet d’anfitrions . Després de visitar el castell amb armadura de caballer inclosa i gaudir de les explicacions d’en Ramón ens disposem a dibuixar el castell per totes bandes
L’era d’entrada amb el pont llevadís crida l’atenció de l’Aleix i de la ToniLa característica torre circular ,protagonista ella, és visible de totes bandes .
Des de la vista lateral com en el dibuix de la Montse M i en Ferràn 


En detall com l’ha vist la Rosa.Donant la volta ens trobem l’entrada posterior, més humil, amb la terrasa que s’obre a la cinglera i ens confesa la Pilar, que aquest és el seu racó .  dibuix d'en Ton i Montse GUna vista mes general , de lluny el l’ofereixen la Marissa i la Sinforiana en els seus dibuixos L’entorn és impressionant, tenim davant la cinglera de la barroca i a sota el poble de Sant Climent i Amer . Paisatge que no ha passat desapercebut a en Juan la Juma i la Mariarosa

En Rafel, la Su, La Rosetta, en Roberto, tambè varen trobar el seu lloc per dibuixar

 
 


més dibuixosA cada sortida, com ja va sent habitual tenim noves incorporacions, en aquest cas la Pilar i la seva filla la Mariola,ens han acompanyat dibuixant .


Després de gaudir de la bona companyia amb un aperitiu que ens han ofert en Ramón i la Pilar, i disfrutar d’un temps magnífic … ens acomiadem, i deixem enrera el castell , el seu cavaller sense armadura i la seva princesa , amant dels animals, amb el desitg que el somni que comparteixen perduri com han perdurat les pedres del seu castell.

report: Montse Gispert
fotografia: Juma Delgado-Juan Velasco

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada