diumenge, 2 de juliol de 2017

II Trobada de USK Catalunya, aquest any a VIC

Aquest cap de setmana 1 i 2 de juliol, a VIC

Magnífica trobada, sketchers de tot Catalunya a la II trobada de USKCatalunya a Vic.
 

 

Gairebé un centenar de sketchers d'arreu de Catalunya, de Vic, Osona, Tarragona, Barcelona, La Seu, Terrassa, Girona.......... hem gaudit d'un gran dia, compartint xerrades, somriures i caminades pel mercat i voltants,  fen el que més ens agrada, dibuixar i dibuixar.
  

 

L'organització de Vic, ens ha preparat un dinar en el claustre del segle XVIII de l Escola D'Art EARYVIC


 

i després de dinar, un café amb el grup Vic Kick Swing, per dibuixar el movimenttambé tallers Infantils i d'enquadernació i dues masters ClassEl dissabte va ser llarg i per la nit es podia continua dibuixant, i el diumenge a les 10, de nou, dibuixada pel casc antic.moltes gràcies per tot l'intens cap de setmana que varen organitzar els sketchers de Vic, i tota la feinada que hi ha al darrera, ens ho vàrem passar molt bé, i tot va anar super, fins i tot el temps ens va respectar i només va ploure a l'hora de dinar que estàvem ben aixoplugats en el preciós claustra de l'escola, fen un molt bon dinar.


Com sempre, ha estat un plaer compartir tantes pàgines en blanc fetes art, tants punts de vista diferent d'un mateix lloc, tantes sensacions dibuixades damunt el paper i tantes ganes de passar-ho bé.
Moltes gràcies a tots


 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada