dissabte, 11 de febrer del 2017

Una tarda amb el batlle de Lloret

Aquest dijous a la tarda, vàrem tenir recepció amb en Jaume Dulsat, a l'Ajuntament de Lloret de Mar.

 Un Alcalde jove i amb moltes ganes de promoure l'art, ha estat una profitosa i estupenda trobada, i.... la Rosa i la Montse les dues lloretenques d'adopció, varen fer ús de l'amabilitat d'en Jaume, per demanar, més, i més dibuixades, i entre xerrada i xerrada fins i tot ens va oferir el balcó del seu despatx, per donar forma a un gran esdeveniment que es fa en el poble i que és gairebé impossible de dibuixar des del carrer, per la quantitat de gent que si convoca.
 
 
La Montse va insistir a poder fer una "kedada" el juliol per la festa de Sta. Cristina, entranyable commemoració per recordar el passat mariner de la vila i el seu origen pescador, la Processó de les Barques és una de les més destacades i recorre, amb la imatge de la santa, el trajecte entre les platges de Lloret i Santa Cristina en un itinerari marítim, i sobretot, no marxar sense provar l'excel·lent estofat que hi fan.

 Per cert abans d'anar a l'Ajuntament també vàrem poder accedir al terrat de la rectoria, que molt amablement el mossèn ens va deixar visitar, també es va oferir a deixar-nos tornar-hi, per poder dibuixar des de dalt l'original Església de Sant Romà de Lloret de Mar, iniciada en època del ple gòtic català, que juntament amb el cementiri municipal, conforma un magnífic conjunt modernista.


Aquí ens podeu veurà als que vam anar a dibuixar les Nadales, tots ben cofois amb el detall que ens varen obsequiar. A la foto no hi ha en Pep Serola, que no va poder venir, però que el vàrem trobar a faltar. I aqui hi ha en Pep, avui, a la trobada informal a Girona,  ja li hem pogut donar el detall.
 

També va sortir la idea de dibuixar els diferents actes populars i poder editar un llibret de Festes de Lloret, bé, segur que alguna cosa o altre sortirà ...... si més no, la seguretat que aquest any tornàrem a Lloret a dibuixar.

Moltes gràcies, Jaume, per la meravellosa rebuda i per l'admirable disposició.

1 comentari:

  1. Magnifica trobada. Gracies Rosa. Amb mes projectes per endavant. Sou magnifics.!!!

    ResponElimina