dilluns, 7 d’octubre del 2013

Dibuixant junts el setge

Ja fa un parell de setmanes que vaig venir a Girona amb un grupet de Barcelona. Era la primera vegada que ens trobàvem els dos grups (els USk Girona i els USk Barcelona), tot i que no erem tothom. Va ser una trobada agradable i vàrem tenir l'oportunitat de poder dibuixar la recreació militar del setge de la ciutat de 1808.

Trobada a Girona. Comencem a la Catedral

En David Pradas ens va recollir de l'estació de tren i ens va dur fins a la catedral, on era la resta de la gent de girona i alguna de Barcelona. Ens vàrem presentar i vam començar a dibuixar.

La representació amb turistes.

Però llavors va començar una obra de teatre i tothom va començar a fer fotos i posar-se dret davant nostre, molestant.

La cadireta de la Reina (o la Infanta)

Aquí vaig dibuixar la meva versió del Tamboret de la reina.


Mostra un mapa més gran

Després ja varem a anar a menjar al König. Un bon lloc a un preu raonable. Els cafés es van allargar una mica però de seguida vam decidir anar a les muralles a dibuixar una panoràmica. Tres de nosaltres vàrem veure soldats i vam tenir l'oportunitat de dibuixar-los. Jo, inconscient de mi, vaig dibuixar el General Álvarez de Castro. Un senyor que venia de Saragossa, fingia que era el General. Tots estaven molt capficats parlant de botons, espasses i més "fricades" de gent que està aquest món de les recreacions. Talment com nosaltres amb les nostres paranoïes de plomes acuarel·les i papers, el mateix.


Finalment els soldats

El general Álvarez de Castro va ser el meu darrer dibuix de soldats i va ser ràpid perquè les van guillar de seguida.

Finalment vaig fer un retrat del Santi Sallés, però això ja va ser al tren de tornada a Barcelona i això ja és una altra història que la podeu veureg aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada