dissabte, 27 d’abril del 2024

Matí dibuixat a Agullana

Matí de dissabte fred, plujós i amb ventet. Si fusionem tots aquests elements, sembla que el resultat no podia ser gaire encoratjador; així i tot, nosaltres hem gaudit dibuixant aquest bonic poble que ens ha deixat amb moltes ganes de tornar. 

I tot plegat ha estat una Agullana captivadora, potser avui, no per la llum que l'envolta, com diu el vers de Montserrat Vayreda, però sí per les cases modernistes i la simpatia de la gent del poble.

Hem rigut una estona quan ens han vingut a gravar per fer un vídeo de promoció i divulgació d'Agullana, ja que ens han dit que volia ser una gravació estiuenca, i tot i el fred ens hem tret els anoracs i arremangat les mànigues intentant fer cara d'acalorats.

I així de bé han quedat els nostres dibuixos.I com cada vegada, hem vist cares noves, aquest cop les de la Wang Qin, i la Mar, que ha vingut per segona vegada a les nostres trobades.Benvingudes!!!

Moltes gràcies, Miriam i Ajuntament d'Agullana, per convidar-nos,i, tot i no poder fer totes les activitats previstes de la Fira, sí que al final, qui ha volgut ha tastat el "Brasa&Talent". A banda de la gorra i la bossa amb les que ens han obsequiat a tots!

Crònica: Toni Xifre 

dijous, 25 d’abril del 2024

Matí dibuixat a Sant Joan de les Abadesses

Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès, ha estat l'últim escenari de la cita de dibuix que ens emplaça a tots cada dijous de l'any. 
Ha fet fred (tot i que alguns, al sol han estat la mar de bé) i, potser per això, no érem tants com altres dies, però el caliu de la trobada i la bellesa de l'entorn han estat prou per escalfar els motors i gaudir plenament de la jornada.
Dos han estat els escenaris preferents: el pont gòtic sobre el Ter del segle XII i el monestir, fundat per Guifré el Pilós el segle IX, i que dona nom a la vila, ambdós motius bellíssims i testimonis fonamentals de la història medieval de Catalunya.
Cert que aquesta comarca ens agafa una mica lluny al gruix de dibuixants, però els seus espectaculars paisatges i les incomptables meravelles arquitectòniques, justifiquen la tornada per aquestes contrades.
A més, estem assistint aquí al naixement d'un nou grup, el USk Ripoll, que aviat tindrà carta d'identitat. La Rosa I la Montse, de Ripoll i Sant Joan, respectivament, ens han vingut a trobar i ens ho han explicat. Benvinguts doncs a l'elenc de grups catalans, que com més som, millor ens ho passem! I potser aviat haurem de tornar cap aquí, per assistir al bateig oficial!


Crònica: Àngels Prat