dilluns, 29 d’octubre del 2018

Ja ho havien avisat però ......

sempre queda l'esperança que  els  homes  i  dones  del  temps no l'encertin.   
Aquest cop però els pronòstics s'han complert del tot i el dia s'ha llevat molt plujós i fred.
S'ha de reconèixer que, tot i que l'esdeveniment era en un espai cobert, s'ha de tenir afició per anar a dibuixar en aquestes circumstàncies en comptes de quedar-se mandrejant al llit. Però els sketchers ja ho tenim això de ser agosarats i ens hem trobat gairebé 40 persones per dibuixar el Celler d'Alella Vinícola. Han vingut companys i companyes de diferents llocs del Maresme, de Badalona, de Barcelona, de Terrassa i de diversos indrets de les comarques Gironines.
A les 10 del matí la Gemma Becerra d'Alella Vinícola ens ha donat la benvinguda i ens ha ensenyat els espais perquè ens anéssim distribuint per tot el Celler i que cadascú escollís el seu lloc preferit per dibuixar.

Gerorgina  Gonzalez
Uns han triat la planta baixa on es pot admirar l'alçalda del sostre del Celler Modernista dissenyat pel Jeroni Martorell i han dibuixat diversos elements com les botes metàliques on fermenten els vins.




Altres han decidit pujar a la balconada del primer pis des d’on s’aprecia la perspectiva de les arcades del celler.
 Tres sketchers han escollit dibuixar una antiga premsa que hi ha en un espai més reduït



Hi ha qui ha preferit dibuixar el laboratori o des del laboratori i, fins i tot, la Rosetta ho ha fet a la taula del cap del Celler.


El Joan Dotras, l’sketcher més agosarat, ha volgut dibuixar l’exterior i ha trobat un racó al pati a cobert de la pluja per dibuixar part de la façana modernista on hi havia l’antic laboratori.

Cap a les 12.30 h hem fet la fotografia de grup i tot seguit hem gaudit amb la visita guiada al Celler.



La Gemma Becerra ens ha explicat fil per randa la història del celler i tot el procés d’elaboració dels vins i caves d’Alella Vinícola. Hem finalitzat la visita amb un il·lustratiu i interessant tast de vins guiat també per la Gemma.

Com que seguia plovent, el dia d’sketching no l’hem pogut allargar dibuixant per Alella. Alguns participants han marxat i un grup encara hem dinat plegats.
Queda doncs pendent una nova trobada per poder dibuixar el poble d’Alella que té racons fantàstics i des del Celler també ens han proposat poder anar a dibuixar a les vinyes a finals de primavera.

Gràcies a tothom per haver-hi participat.

Alguns dels dibuixos:


Joan Dotras

Jordi Estrada

Josep Morales

Laura Gelats

Mariàngela Buil

Montse valls

Núria Fidelis

Rosa Haba

Rosetta Brandsma

Pilar Bultó

Teresa Moyà


Report i fotografia: Montse Sanchiz






























 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada