diumenge, 14 d’octubre del 2018

Dissabte 13, dibuixem a la fira de les Guilleries de Sant Hilari Sacalm

Municipi de la comarca de la Selva, tradicionalment sempre se li ha dit capital de les Guilleries en tractar-se de la principal població d'aquesta comarca natural, també és anomenada La Vila de les 100 Fonts.
 

A les 10:00 ens hem trobat a la Sala Noble i Sala Roders, del Museu de les Guilleries, en Joan Ramon Veciana,(jove alcalde de Sant Hilari) ha fet la presentació de la fira i ens ha donat la benvinguda a Girona urbansketchers, tot seguit ens han obsequiat amb un detall i un copiós i abundant esmorzar (es nota que a les Guilleries són de bon menjar),

  

Mentre esmorzàvem hem pogut gaudir d'unes quantes exposicions Artístiques que hi havia a la mateixa sala, una d'espectaculars edificis amb miniatura dins d'ampolles, de l'Antonio Barcelona
   
Una altra magnífics quadres paisatgístics d'en Joan Mir, també una de bicicletes i vehicles fets tots amb fusta, ......

I ja, amb moltes ganes hem anat a buscar un racó que ens seduís.
I, tot i que el dia estava tapat, més de 30 sketchers de Vic, Badalona Sabadell, Terrassa,Girona ..... inclús d'Holanda, hem trobat un lloc que ens ha inspirat, tot amenitzat amb paradetes i concert, que alguns hem taral·lejat tot dibuixant.
 
  
   

Agraïm a la Lídia que ens va organitzar la trobada, a l'alcalde, el regidor, els organitzadors, per la bona acollida, i tots els que heu fet possible la trobada, tots i cada un de vosaltres SKETCHERS.

El resultat de tot plegat:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada