dissabte, 28 de juliol del 2018

Escales o Voltes i molta, molta aigua!

El passat dimarts 24, hem tingut una quedada un xic especial, accidentada i passada per aigua.


En primer lloc es va canviar el dia, ja que el dimecres que tocava era festa a Girona i Salt. I en segon lloc ens havíem de trobar a les escales de la catedral, i a causa de la forta tempesta de pluja i pedra d'una estona abans, es va decidir aixoplugar-nos sota les voltes de La Rambla.

De mica en mica va anar arribant la gent sota una mena de galerna que posava els pèls de punta i al final vàrem ser nou. La Rosa de Lloret va ser la primera, en Ton de Palafrugell, l'Àngels de Breda, La Juma d'Adri, la Carme de Fornells, la M.Antònia, La Montse I la Toni de Girona, fins i tot va venir per primer cop l'Assumpta de Manlleu, que no surt a la foto perquè va venir amb el seu fill i varen fer una volteta per Girona.



Ben aposentats sota les voltes de la Rambla i amb un refresc per "montera" vàrem enfrontar la tempesta més gran que ha tingut la ciutat en els darrers mesos. Ja heu vist les notícies que hi havia en Sergí, un marrec, en caiac pels carrers de Salt per què us feu idea.

La cosa va ser seria, però res ens va impedir de fer el que volíem que era dibuixar, I encara que no us ho cregueu, vàrem estar estupendament, assegudes còmodament en una terrasseta i sense passar ni calor ni fred, com turistes a la rambla.




Al final de la quedada vàrem fer fins i tot una reunió per programar els pròxims esdeveniments de l'agost i setembre, entre ells fer un "otropo", on els dibuixants que han anat a Porto ens puguin explicar les seves experiències i viure una miqueta aquell esperit que van viure aquells dies tan especials. Ja anirem informant, de moment gaudiu de les escasses imatges que es varen poder fer aquella tarda de pedra, llamps i trons.


report: M.Antonia Barros
Retoc humorístic: Macjepi
fotografia: Carme

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada