divendres, 9 d’agost del 2024

Tarda d’agost a Sant Sadurní de l’Heura

La trobada d’aquest dijous ha estat a Sant Sadurní de l’Heura, que juntament amb Monells i Cruïlles formen part del mateix municipi del Baix Empordà. 

Un poble de carrers estrets, amb l’església de Sant Sadurní de grans dimensions al centre, una plaça amb alguns porxos, i molts racons i cases per dibuixar. 

Molta tranquil.litat, pocs veïns i veïnes que es coneixen, nens i nenes jugant pels carrers, un bar i dos restaurants oberts…absència de comerços…la vida en un poblet de menys de 300 habitants!

La calor intensa que ens envaeeix aquests dies ens ha acompanyat, però sent optimistes ens hem beneficiat d’un vent prou agradable per suportar la temperatura. I, no ens enganyem, quan estem dibuixant i pintant, la concentració és tan intensa, que poc pensem en el clima… com tampoc pensàvem en els fets de l’actualitat del dia: aparició, fugida, operació gàbia, investidura… Res no ens distreu del nostre paper. En tot cas, ja hem obert  els mòbils quan  hem acabat per actualitzar-nos. 

I al final, aquell moment màgic dels dibuixos exposats per uns minuts, que ens han fet gaudir de la creativitat i la destresa dels companys i companyes. Creacions brillants que ens han descobert un poble encara més bonic!

Crònica: Mercè Fontserè 
Dijous, 8 d'agost de 2024

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada