dissabte, 13 d’abril del 2024

VII Trobada USkCatalunya a Sabadell

Quan fa onze anys el grup USk Girona va començar a caminar seguint les petjades d'USk Barcelona, no ens podíem imaginar que allò es convertiria en el nucli d'un moviment sísmic capaç de mobilitzar gairebé un miler de persones arreu del territori català només amb la força del paper i el pinzell. En aquest temps, els grups locals de dibuixants, a Catalunya, han passat de dos a més de trenta, i el col·lectiu, mal calculat i per sobre, deu estar sobre la xifra esmentada.


Aquest dissabte, a Sabadell, ens hi vàrem aplegar uns set-cents sketchers, però n'hi ha més, i sobretot, n'hi ha molts que encara no ho saben, perquè cada dia s'incorporen artistes que fan la seva feina en solitari, i no han descobert el plaer de compartir el seu art al carrer.


Des del grup USk Girona volem agrair la magnífica organització d'aquesta jornada que sabem, per experiència, l'esforç i il·lusió que implica. Ho heu fet fantàstic, i Sabadell quedarà per sempre en el cor dels sketchers. Cada any la cosa millora, s'aprèn dels errors i es fa un pas més, és l'aprenentatge col·lectiu, que funciona a les mil meravelles en aquesta comunitat generosa, oberta i despresa que som els dibuixants sketchers. 


I ara, amb els ulls i l'ànima posats a Mataró!


Crònica: Àngels Prat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada