dimarts, 20 de setembre del 2022

Un lustre d'il·lustracions a Sant Llorenç de la Muga

Sant Llorenç de la Muga i els USk Girona tenen una història junts. I ja té una durada d'un lustre, com a poc, perquè la COVID ens va fer un parèntesi en el temps. Segons alguns psicòlegs, les relacions es tornen tòxiques a partir dels cinc anys. Nosaltres en serem l'excepció, perquè el nostre idil·li amb el poble de Sant Llorenç tot just acaba de començar.

I per celebrar-ho, el poble, a través de la seva institució més emblemàtica, la Societat La Fraternitat, ens ha organitzat una exposició a la Sala Polivalent amb un recull de les imatges que hem deixat al llarg de les cinc trobades que s'hi han organitzat.
Aquest any ha estat un any d'excepció: exposició, esmorzar i dinar tots plegats a Sant Llorenç, i és que l'ocasió s'ho valia.
De tots els pobles que els USk hem dibuixat, potser aquest és el que ens resulta més entranyable, i no només per la bellesa dels seus carrers i paisatges, que  ja en serien una bona raó, sinó per la formidable acollida que cada any hi trobem. 
I és que el Joan, i la Junta de La Fraternitat, s'ho treballen d'allò més bé cada any, intentant que en sentim a gust i com a casa cada vegada que hi anem.

Després de la rebuda amb esmorzar, de nou, les nostres retines s'han deixat captivar pels carrers tranquils i bells, que sempre ens sorprenen amb un racó o un altre, pel qual havíem passat mil vegades i que ara ens sembla que veiem per primer cop. I. és que Sant Llorenç de la Muga no ens el podem acabar. I per això hi tornem any rere any.

Abans de la foto final, admirem l'exposició amb aquells dibuixos que són un resum del nostre pas pel poble al llarg d'aquestes cinc trobades. Una exposició magnífica i que marca una fita en la nostra idíl·lica relació.


Després, "Els Fogonets de la Muga" ens han ofert un fantàstic dinar, senzill i molt ben fet, i sobretot, amb afecte, que és l'ingredient màgic de tota menja exquisida. No ho dubtem, hi tornarem, a per la sisena!

NOTA: Als que hi heu anat, si voleu, podeu enviar els vostres dibuixos a societatlafraternitat@gmail.com.

Dissabte, 17 de setembre 2022
Crònica: Àngels Prat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada