dijous, 15 de setembre del 2022

Mar i Murtra, tot un privilegi poder dibuixar en aquest espai

El jardí botànic de Mar I Murtra era una trobada pendent des de feia temps, però no teníem cap contacte que ens portés a un dels jardins més bonics de la Costa Brava.

Avui, per fi, hem pogut accedir aquest meravellós indret, i el seu director, en Josep Borrell, ens ha rebut amb molt d'afecte i ens ha explicat la història dels jardins.
El senyor Carles Faust, home de negocis i científic alemany, es va establir a Blanes i va crear els jardins. Des de la seva mort, i fins al dia d'avui, una fundació dóna continuïtat a la seva obra.
En Josep també ens ha detallat el significat de les diferents seccions de què es compon el jardí. De les tres, la gran majoria triem i ens dirigim a la zona de bosc mediterrani, on es troba el seu emblemàtic templet. Des d'allí podem contemplar la magnífica vista de la Costa Brava.
El templet és, també, el lloc més visitat i fotografiat pels visitants. I diem templet amb propietat, ja que anomenar-lo d'altra manera té "càstig". Entre bromes, ens situem a lloc per gaudir d'aquest matí tan esplèndid i dibuixar el que veiem.
Estem segurs de què tornarem al jardí més endavant per continuar plasmant a les nostres llibretes les imatges d'aquest indret tan fantàstic.
Crònica: Rosa Haba




1 comentari:

  1. Quina enveja no poder gaudir de la vostra companyia, en aquest fantástic indret. Han sortit un dibuixos molt macos. Felicitats a tots

    ResponElimina