dissabte, 24 de juliol del 2021

Matí Vad'artfestival a Fontcoberta

Tot i la calor, aquest matí a Fontcoberta hem pogut trobar unes ombres magnífiques on arrecerar-nos. Érem uns quinze dibuixants, alguns d’ells nouvinguts, i tots hem pogut gaudir de la tranquil·litat i la pau d’aquest indret situat a la comarca del Pla de l’Estany.

La trobada era una activitat més del Festival Va d’Art que es celebrava aquest cap de setmana, on a més de les arts plàstiques hi tenien cabuda la música, el teatre, la poesia o el circ. 

A partir de les 10h del matí els sketchers participants ens hem anat situant al voltant del nucli antic de Fontcoberta buscant aquella imatge del poble que més ens agradava i alguns hem compartit espais i vistes amb pintors del Concurs de Pintura Ràpida.

A les 13h ens hem trobat darrere l’església per exposar els nostres dibuixos i fer la foto de grup corresponent.

Ha estat una trobada magnífica i ens hem emplaçat a tornar-hi, perquè la bellesa del poble i el seu entorn bé s’ho valen.


Crònica: Nuri Font
Fotografia: Jaume Garriga, Juma Delgado, Nuri Font, Toni Xifre

1 comentari:

  1. Bon dia,
    va ser fantàstic donar vida i color a Fontcoberta amb el vostre art! Gràcies en nom de VAdart Festival per poder-ho fer possible!! Una abraçada i enhorabona per la iniciativa!
    La propera jo també vull agafar els pinzells i participar-hi!! Abraçada!!

    ResponElimina