divendres, 9 de juliol del 2021

Una tarda de dijous a Matajudaica, o, a Casavells?

Les tardes d'estiu amb els sketchers, a part de passar una bona estona, ens serveixen per conèixer molts i preciosos indrets als voltants de Girona.

Tenim tantes ganes de dibuixar que quan veiem les primeres pedres ja ens hi volem posar. Quan vàrem veure una ceràmica on posava Matajudaica, ja vàrem aparcar i...tot era preciós, i com que arribàvem d'hora, vàrem fer una passejada pel poble, ens vàrem apropar a l'església i allà esperarem que arribés la resta de la gent...però no arribava ningú..deiem "qué estrany, si venia la Rossy, també la Rosa i l'Àngels..."


Més tard la Nuri ens va preguntar si érem a Matajudaica i jo li vaig contestar que "sí, a l'església"!! El cas és que quan arribem a un lloc ens escampem, i sovint no ens trobem fins a la foto final. Per tant, no ens va semblar massa estrany no veure cap dibuixant a prop.


Quan vàrem acabar el dibuix, a una dona que passava per allà, li vàrem preguntar el nom de l'església, i si aquell poble era Matajudaica, i ens va dir que no, que era Casavells i l'església de Santa Maria!

Vàrem tornar a agafar el cotxe i vàrem anar cap a Matajudaica. Allà per fi ens vàrem trobar amb els nostres companys sketchers...i vàrem d'acabar dibuixant també Sant Joan, que és l'església on hauríem d'haver anat en un principi!!, això si, vàrem riure molt, però a partir d'ara ens mirarem amb més deteniment les localitzacions que ens posa la Toni, tan amablement!!



K





Així, la tarda d'ahir va ser una altra ocasió de trobar-nos amb els amics sketchers de sempre i altres nous com la Marina o en Joaquim.

Matajudaica, igual que Casavells, formen part del municipi de Corçà, dues joies per visitar.
cronica: Juma Delgado
Fotografia: Roberto Pla , Glòria Dargallo





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada