divendres, 5 de juliol del 2019

Tocs de Natura


Aquest cel tan blau, aquesta tòrrida d'estiu, ens trobem a Lloret al veïnat de les Alegries, però avui no toca ermita, avui toca "Tocs de Natura".

En Lluís Riera i la Paquita Gruart, són els masovers dels terrenys que envolten l'ermita i han creat aquesta associació sense ànim de lucre. La seva il·lusió és fer arribar la natura a qui s'acosti per gaudir-ne
«A la vida has de decidir clarament a què vols dedicar l'energia i el temps de què disposes» (Murakami quan parla de córrerHaruki Murakami)
La Paquita, té clar en aquesta vida, a què vol dedicar el seu temps, i després de rebre'ns amb un vas d'aigua fresqueta, ens fa una visita guiada i ens explica les propietats de les plantes que hi tenen, i el  seu nom propi. I .... es nota claríssimament el que estima i el que li agrada.



Després de veure el seu petit paradís, una mica acalorats i fotografiats per en Lluis, tornem cap a l'ombra de la casa, per poder dibuixar. Enyorem una mica el ventet i la tremolor de les branques dels arbres del jardí, el racó és meravellosament natural, rústic, és un lloc que fa enyora la solitud ens hi quedaríem una estona, com no existint, com enllà del temps.


Fins i tot, ens acompanyen,3 mini gatets, que pausadament i a poc a poc amb la nyonya ens fan notar la desídia de les tardes d'estiu
I tornem a la realitat, després de dibuixar, toca berenar, i quin berenar, un pa fet amb massa mara acompanyat d'embotits i tastem sorpresos una tempura de sàlvia i tot regat amb xampanyet de saüc. Per rematar un gelat banyat amb ratafia marca de la casa, posant el punt final a una tarda de dibuix molt gustosa.

Però les sorpreses no acaben, per recordar Tocs de Natura ens regalen un saquet de lavanda uhhmmm quina olor!!!!



Que per molts anys podem seguir gaudint de la vostra companyia, generositat i amabilitat i sobretot dels bons bioritmes que té aquest lloc, sempre el guardarem en els nostres dibuixos i els nostres cors, ja l'hem fet una mica nostra, petit paradís que és Tocs de Natura.

No us perdeu els tallers i les fotos magnífiques que surten a. "Tocs de natura" a Instragran o Facebook

report. Rosa Haba
fotografia: Toni-Rossy-LLuís Riera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada