diumenge, 19 d’agost del 2018

Els minuts de fama de les estrelles de la ràdio sketcher en 392 paraules

 

Hi ha una frase feta, molt coneguda a la indústria de l’espectacle i l’art, normalment atribuïda a l’Andy Wathol però que en realitat és del fotògraf americà Nat Finkelstein, que ve a dir que en el futur tothom tindrà els seus 15 minuts de fama gràcies a l’apropament dels mitjans de comunicació a la gent del carrer.

Tal qual és el que van viure el passat 10 d’agost dos sketchers lloretencs, companys de moltes aventures: la inesgotable Rosa Haba (@habareciclada ) i l’intrèpid Juan Velasco ( @jangel03 ) a la Nova Ràdio Lloret, on varen ser convidats per parlar del moviment urbansketcher i la seva vivència en el darrer simposi de Porto de fa poques setmanes.




El dos, amb la seva naturalitat i senzillesa habitual, van explicar molt clarament i una mica barallant-se pel micròfon (per les moltes ganes d’explicar la seva passió pel dibuix) el que fem quan sortim a dibuixar, com ho fem i el per què ho fem. També van parlar de l’èxit de Porto i de com de bé s’ho van passar. Mentre va durar l’entrevista varen ser veritables estrelles de la ràdio de món sketcher i varen estar, a parer meu, sublims.


Afirmava Baudelaire a "Les fleurs du mal" que s’ha de ser sublim sense interrupció. Sens dubte, tant un com l’altre ho són dibuixant i de tal manera van fer-ho també en els seus minuts de fama radiofònica.

Us adjuntem l’entrevista i unes fotos de l’acte perquè ho pugueu gaudir com ho van fer els oients de Nova Ràdio Lloret ( www.novaradiolloret.org/ ). Des d’aquí volem agrair també a aquesta emissora local l’oportunitat de parlar del moviment sketcher en un programa matinal en "prime time", que gràcies a Internet es pot escoltar en qualsevol lloc del planeta en qualsevol moment.
 

Rosa i Juan. Juan i Rosa... Moltes gràcies per expandir als quatre vents el nostre ideari amb tanta gràcia i no patiu, que no us passarà com a la cançó de The Buggles... el video no matarà a l’estrella de la ràdio, ja que els dos sou sublims i molt macos tant per dins com per fora.

Felicitats als dos!!!


https://www.instagram.com/p/BmTBR1MhvCL/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1mdrjyxpv6fushttps://www.instagram.com/p/BmTBR1MhvCL/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1mdrjyxpv6fus




Text.... Macjepi
correctora: Àngels
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada