dijous, 31 d’agost del 2017

Íntima i fresqueta tarda d estiu

Aquest cop a Girona, el pronòstic de pluges i les eventualitats i situacions personals de cada un, han fet que la "kedada" de l'última tarda del mes d'agost sigues tota tranquil·leta, gairebé, intima.

Un quintet de sketchers,(tot i que no teníem gens clar si ens plouria) ens vàrem col·locar el mig de la copa, ben confortables i relaxats, uns dibuixant la imponent panoràmica que té la vista de la Catedral i la Sant Feliu, des de l'entrada nord de Girona, un altre el formidable parc que té la devesa amb les seves alineades files d'arbres i la varietat de colors verds.


 

 Ha estat una tarda diferent de la que estem acostumats, ha estat una tarda de quietud, placidesa reposada, tranquil·la i molt ben aprofitada, hem dibuixat sense calor, sense pluja, i amb les ganes de sempre de dibuixar, algun despistat turista que passava per allà, ens han preguntat amb angles i espanyol macarrònic que fèiem i si ens trobàvem sovint per dibuixar . La foto de grup ens l'ha fet un altre turista que només parlava angles.
 







I després com sempre la cerveseta, teníem per celebrar Sta. Rossy i Sant Agustí, i sense adonar-nos compte,  mentre xerràvem, la pluja ha fet una regadeta de tardes d'estiu a Girona.




1 comentari: